Tanácsadás

Minden ember az élete során kerülhet olyan konfliktus helyzetbe, krízisbe, akár a párkapcsolatuk, házasságuk, családi helyzetük, életvitelük vagy munkájuk miatt, hogy úgy érzik valakitől segítséget kell kérniük, mert a saját életüket és problémájukat nem látják át. A nem tudják, hogy a kialakult élethelyzetüket hogyan kezeljék, dolgozzák fel és hogyan lépjenek tovább egy magasabb önismereti szintre, ahol egy jobb, biztosabb és kiegyensúlyozottabb lelki állapotban érezhetik, hogy a megoldhatatlannak tűnő helyzetből megtalálták a kiutat.

Ha az Ön életében is vannak ilyen szakaszok, és úgy érezi ezeket egyedül már nem tudja kezelni vagy megoldani, kérem forduljon hozzám bizalommal pszichológiai segítségért és együtt megkeressük az Ön problémájához legmegfelelőbb tanácsadási formát, amelynek segítségével újra biztonságban érezheti magát és elindulhat az egyéni személyiségfejlődés útján.

 

Táncterápia

Minden terápiának, így a táncterápiának is azonosak a céljai. Önismeret, mások jobb észlelése, jó társkapcsolat kialakítása és a döntési helyzetekben való magabiztosság.

A táncterapeuta azonban egyidejűleg dolgozik a klienssel az egészséges test érdekében is. Egy olyan testért, amelyre nem nehezednek konfliktusok, nyitott és képes az én szabad, expresszív részévé válni. A testnek szabadnak kell lennie, hogy meg tudjon küzdeni a  stresszel és az erős érzelmekkel, amelyek a mindennapi életben érik.

Ebben segít a táncterápia, érthetővé teszi a problémát a mozgáson keresztül, és segít helyreállítani a szétesett egyensúlyt test és lélek között.

.