Tanácsadás

A Tanácsadás menete:

Minden ember az élete során kerülhet olyan konfliktus helyzetbe, krízisbe, akár a párkapcsolatuk, házasságuk, családi helyzetük, életvitelük vagy munkájuk miatt, hogy úgy érzik valakitől segítséget kell kérniük, mert a saját életüket és problémájukat nem látják át. A nem tudják, hogy a kialakult élethelyzetüket hogyan kezeljék, dolgozzák fel és hogyan lépjenek tovább egy magasabb önismereti szintre, ahol egy jobb, biztosabb és kiegyensúlyozottabb lelki állapotban érezhetik, hogy a megoldhatatlannak tűnő helyzetből megtalálták a kiutat.

Ha az Ön életében is vannak ilyen szakaszok, és úgy érezi ezeket egyedül már nem tudja kezelni vagy megoldani, kérem forduljon hozzám bizalommal pszichológiai segítségért és együtt megkeressük az Ön problémájához legmegfelelőbb tanácsadási formát, amelynek segítségével újra biztonságban érezheti magát és elindulhat az egyéni személyiségfejlődés útján.

A tanácsadás során mindig személyreszabott, technikát alkalmazok, melyet közösen alakítunk ki az első találkozó alkalmával.

A pszichológiai tanácsadás, olyan beszélgetések sorozata, amelyek segítségével az Ön számára érthetővé válnak élete fontosabb szakaszai, céljai, problémái, elakadásai. Az itt kapott válaszok pedig alapot szolgáltathatnak a szükséges változások végrehajtásához.

Beszélgethetünk többek között a

  • kontrollvesztésről-pánikról
  • önértékelési, életvezetési zavarokról
  • motivációs zavarokról
  • hangulatzavarokról, szorongásról. félelemről, lehangoltságról
  • párkapcsolati problémákról
  • krízisekről
  • gyászról

Lemondás

Előre egyeztetett időpontját 48 órával korábban lemondhatja, ellenkező esetben az óradíj felszámolásra kerül. Amennyiben én kényszerülök 48 órán belüli lemondásra, a következő ülés a kliens számára térítésmentes lesz. Erre egymás idejének tiszteletben tartása miatt van szükség.

.